Economy Big

Az Economy-Big Kft. 2003. december 15-én alakult 100%-os belföldi magántulajdonban. Első partnerünket a Sanmina SCI KFT-t szolgátuk ki Tatabányán, mely az IBM részére gyártott számítástechnikai termékeket. EUR illetve egyutas raklapokat szállítottunk a gyár részére nagy tételben.

2004 juniusától az IBM egyedi egyutas raklapjait gyártottuk 3 különböző méretben. 2005 tavaszától az IBM üzletág Székesfehérvárra költözött, ahova továbbra is szállítottuk a termékeket ekkora már a leszállított mennyiség elérte a heti 8-10 kamiont ami havi 20 000db egyedi speciális raklapot jelentett. Közben a HP üzletágra is beszállítottunk egyutas speciális rakodólapokat, ami további heti 3 kamion árut jelentett.

2008 novemberétől a tranzit kereskedelmet kibővítettük Logisztikai tevékenységgel ami jelenleg is az egyik főprofilja a cégünknek. 2012-től a világ 3 legnagyobb elektronikai bérgyártójának vagyunk a raklap beszállítói. A logisztikai tevékenységünket folyamatosan fejlesztettük és így JIT rendszerben megrendeléstől számított 1 órán belül sikerül kiszolgálni partnereinket. Az elmúlt 10 évben sikerült nagyon komoly együtt müködéseket létrehozni Magyarországon meghatározó nagyságú multinacionális cégekkel.

Jelenleg 37 féle egyutas speciális illetve új és használt EUR raklapot, fakeretet gyártunk és forgalmazunk a társ cégünkkel az L-Project Kft-vel amely 1994 áprilisában alakult ugyanazzal a tulajdonosi körrel mint az Economy-Big Kft.

Jelenleg 2 bázisunk müködik Sárváron illetve Nyíradonyban 2021 júniustól pedig Budapest térségében ahol szintén lehetőség nyílik majd JIT rendszerű logisztikai tevékenységre. Az elmúlt években számos multinacionális céggel dolgozunk együtt Flextronics, PCE Paragon Solutions, Jabil,Coca-Cola.

Partnereinket mindig pontosan és megbízható minőségben szolgáljuk ki a legnagyobb elégedettségükre.